Nieuws

02-05-2022

Thermische camera, nieuw in ons programma.

Thermische camera, nieuw in ons programma.

Ook voor een  thermische camera kunt u nu bij Beveiligingsunie terecht. De 2TD1217-3/PA van HikVision is een bispectrum camera. Dat wil zeggen dat met deze camera tegelijk een warmtebeeld en een hoge resolutie (4MP) kleurenbeeld gemaakt wordt. Beide beelden kunnen onafhankelijk van elkaar bekeken worden maar het is ook mogelijk om beide beelden te combineren waarbij delen van het warmtebeeld geprojecteerd  kunnen worden over het kleurenbeeld. Eigenlijk is deze camera twee camera's voor de prijs van één. Thermische camera's hebben geen zichtbaar licht nodig om een beeld te genereren. Dat maakt deze camera's heel geschikt om te gebruiken in combinatie met een VCA (Video Content Analyse) systeem. Het mooie van deze camera is dat een aantal VCA functies al geïntegreerd is in de camera zoals persoonsherkenning, voertuig herkenning en.....branddetectie.

Het voordeel van branddetectie met behulp van een thermische camera t.o.v. gangbare branddetectoren zoals rook- en hittemelders is dat een thermische camera een brand al in een heel vroeg stadium kan onderkennen. Heel bekend zijn de berichten over grote branden in pluimvee- en varkens stallen waarbij duizenden dieren omkwamen of de grote branden bij recycling bedrijven. Het is heel aannemelijk dat een vroegtijdige detectie veel dierenleed en financiële schade had kunnen voorkomen om nog maar te zwijgen over de overlast en milieuschade voor de omgeving van deze branden.

De 2TD1217-3/PA bispectrum camera  kan autonoom toegepast worden en laat zich met de recorders die wij leveren combineren en zelfs met de Hikvision inbraaksignaleringscentrales. Uitgebreide technische informatie van de camera is te vinden in onze webwinkel door onderstaande link aan te klikken ; 

2TD1217-3/PA, Beveiligingsunie B.V.

of via het menu in de webwinkel onder; Camerabeveiliging/ Camera's / IP camera's / Thermische camera's

02-05-2022

Aritech in ons programma.

Aritech in ons programma.

Binnenkort zullen wij Inbraaksignaleringsmateriaal in ons programma opnemen van het gerenomeerde merk Aritech.  Met de Centrale Controle en  Stuureenheden (CCS) en detectoren van Aritech zullen wij de installateurs van systemen voor Risicoklasse 3 , 4 en 4+ kunnen gaan bedienen.

25-04-2022

Websites gebundeld.

Websites gebundeld.

Bezoekers van de FR-Security site hebben het waarschijnlijk al gemerkt, vanaf 21 april van dit  jaar is de website van FR-Security opgegaan in de website van Beveiligingsunie. Wij heten U allemaal van harte welkom en zullen er alles aan doen om U zich hier thuis te laten voelen en nodigen U dan ook uit om bij ons een inlogcode aan te vragen als U dat nog niet gedaan heeft. Deze inlogcode geeft toegang tot de Netto installateursprijzen en verworven condities. Aanvragen van een inlogcode kan eenvoudig en snel op de hoofdpagina van onze webwinkel.

U zult al gemerkt hebben dat alle producten die op de website van FR-Security stonden ook hier te vinden zijn, maar dan wel een stuk vlotter. Behalve de vertrouwde producten bieden wij vanzelfsprekend onze vertrouwde service. 

 

 

25-03-2022

Video intercom systemen

Video intercom systemen

Nu bij ons in de webwinkel, te vinden onder de catogerie "Intercom".

Van Hikvision bieden we een aantal fraaie intercom oplossingen aan. Zo zijn er complete kits met binnenpost en buitenposten met Full-HD kleurencamera en 1, 2 of 4 beldrukkers. Voor de verbinding tussen binnenpost en buitenpost kan gekozen worden voor systemen die gebruik maken van een intern netwerk, bedraad of met wifi. Bij gebruik van een bedraad netwerk kunnen binnen- en buitenpost gevoed worden dmv PoE. Maar er zijn ook systemen die gebruik maken van een twee draads verbinding waarmee in de meeste gevallen de bestaande bel bedrading toegepast kan worden. 

Voor alle systemen geldt dat de binnenposten voorzien zijn van fraaie kleurenmonitors en de buitenposten van Full-HD kleurencamera's. Tevens geldt voor alle systemen dat de beelden uit het intercom systeem via een APP overal te bekijken zijn.  Via die APP kan ook de deur op afstand geopend worden.

Kortom, heel mooie systemen die toch eenvoudig te installeren en in te stellen zijn.

18-03-2022

Ons draadloze inbraaksignaleringspakket

Ons draadloze inbraaksignaleringspakket

Nu in onze winkel online!

Met ingang van vandaag staat op onze website een heel compleet programma van draadloze inbraak signalerings producten van HikVision.

Installeren van een systeem met deze materialen is werkelijk heel eenvoudig. Een systeem begint met een set bestaande uit een centrale met 64 of zelfs maar liefst 96 groepen. In de kit zit ook een draadloze PIR detector, een draadloos magneetcontact en een keyfob zodat u meteen aan de slag kunt. Het systeem is eenvoudig uit te breiden met PIR detectors, PIR Camera's, magneetcontacten, rookmelders, glasbreuksensoren, temperatuurmeters, vochtindicators, sirenes, bediendelen, kaartlezers, relais, wandschakelaar, smartplug enzovoort (In  totaal 29 producten), vanzelfsprekend allemaal draadloos, en te beheren vanuit een APP.

 

Deze producten kunt u met afbeeldingen en uitgebreide technische gegevens vinden in de winkel op onze website onder inbraaksignalering/ HikVision AX-PRO draadloos.

 

Is het allemaal een beetje veel?  Wij helpen u graag op weg.